pengikut para buang masa

Sunday, June 28, 2009

Sehari yg penuh

so today, pagi2 lagi da pergi stesen bas untuk hantar kakak gi KL. then time tu terigt la ade skali tu. aku, akak asma' n esa, kami main cari2 gmba sambil tgu bas

akak start " cuba cari kuda laut"
then ktrg ngan terer nyer tunjuk signboard iklan cat sea horse.
then aku lak " cuba cari burung"
then diorang ngan terer gak tunjuk lmbg sport toto.
then esan " cuba cari lembu"
kami pening gila! x jumpa2 lembu... rupa2nya gamba lembu tu kat batang aiskrim yg esan tgh gigit. so xkira la kan.. hehe

then after sent akak asma'.. aku smyg zohor kat mesjid UTM then jumpa afiq. afiq ajk mkan kat umah baru dia
fuhh.. rumah baru, semua baru, set sofa, tv, sound system dll. rumah beliau cantek n besar..
then lepas bantai nasi ayam beberapa pinggan, aku afiq n adek afiq bernama wan, ktrg gi jusco tebrau city, aku pon firsttime gi situ. besar jugak jusco tu.
afiq plan nk tgok transformers, tapi smpi2 jer, notis punya la besar " transformers da abis".
so x de rezki ktrg pon gi main arked. tembak2. banzai!!!!
tapi yg dahsyat nyer, time nk blah tu, nk bayar autopay, pergh panjg gila! mesin dia da la bersepah2 satu bangunan tu, tapi semua Q panjang!.

then after that afiq dinner kat umah aku, umah kg jer. then perut penuh, pastu tulis la blog, tajuk "sehari yang penuh"

6 comments:

lyanne37 said...

wow. aku tiada. sampai hati. *sulky face*

Abdul.Fatah.Firdaus said...

cuba cari durian

zacharias said...

eh, cuti ke? sampai bila? tokwan sehat?

ihsan_huhu said...

allahuakbar...

Afiq said...

uhuhuhu hari yg best..makan durian kat rumah syafiq... best max nyer..nikmat yg tak dpt digambarkan.. yana rugi dowh ko...hhehehhehehehhee

lil' haikal said...

siannye...... x pe.. nnt kita tenogk transformer..

walaupown miri buruk cinema haha


then after that afiq p mana?