pengikut para buang masa

Saturday, June 6, 2009

saya akui ketereran kamu!

so, ape perkembangan aku selain perut aku(actually ada jugak perut kawan2 yg tgh kembang) yg mmg tgh berkembang ni? TERER btol perut aku!

mgu ni phone ilang, klau ilang je xpe, tapi org yg rembat tu siap kol blik aku (masa tu aku pinjm phone member utk try2 call phone aku, ayat agak sastera). perembat mmg TERER

tapi ade member da kasi pnjm phone dia da. thank you!!

pastu tadi main takraw, bola tu terpergi kat semak pokok bunga, time amek kena sengat 3 kali, tgn 2 muka 1.,penyengat mmg TERER
tambahan pula, aku jadik spoiler dgn merembat terlalu hebat sehingga bola naik atas bumbung
nak jadik cerita, nice2 je jatuh kat tmpt yg bola tu mmg tersangkut.

pastu kami pon main skipping... main yg macam budak2 main tu, tapi susah rupa2nya.

so budak2 power! kami x power sgt, power... tapi kurang sket <<<< ayat org xnk kalah

tgn jugak saket... kena minta bantuan external seperti tiang, dinding atau tangan member utk garu belakang. haih... time2 tgn sakit ni la slalu nk garu blkg. hish... nyamuk mmg TERER! errr.. dinding ngan tiang pon TERER gak sbb dapat garukan blkg aku dgn kadar yg constant.

fullamak, lastly aku ni TERER gak merepek2. yeah2!
and internet kat sini x TERER sbb x leh nk upload gmba. heh

and one more... aku baru tersadar bahawasanya.. aku ade lagi 2 mgu nk exam.. mati2 aku igt lagi smgu.. yeah!!! masih smpt utk study.. ILL STUDY NO MATTER WAT!!!!


poyo la kau tet...

btw ade festival org luar tabii kluar kat paper, tp yg bodoe nyer, siap ada MUSLIMS's punya group.. n they proud of them (scroll down till 11 last pictures) bodo mena

8 comments:

0-0 said...

kata kunci : terer

mr kay said...

aku pon terer sebab leh paham citer ko yang terer ni...

ihsan_huhu said...

selamat berexam

abg xdek exam wahahahahaa

Abdul.Fatah.Firdaus said...

poyolakautet

Abdul.Fatah.Firdaus said...

da skroll. ade gak pertubuhan islam lagu tu. setan.

DeklinDot said...

saya kagum dgn awk..tgn skit still dpt taip bnyk..awk mmg terer..ahah:)

Roo said...

what the..
tulis god is great but muslim gay float. dahel?

husna afifi said...

hang kata hang terer

akak lg tere
dh xd exam
dan dah bejalan

pastu kang dok syok2 ni
sedar ade exam

org tere xyah study r