pengikut para buang masa

Wednesday, July 1, 2009

pehnat....

tadi gi hntr brg jualan kakak asma'. COD kat petronas, dpt rm160, tapi bukan aku nyer, akak asma' yg punya!

before that, gi la survey2 hp, al-maklum la hp da ilang. ihiks. hambar je result suvey-an
1st : xde hp best n berpatutan
2nd: ade hp best, tapi mahal la, mlas la

bajet nk rm400 jer (jgn gelak oh, ade je member glak kan aku, hp mahal2 macam not worth jer)
mintak2, dpt hadiah hp, lucky draw ke, amin.

then kat masjid ade sembang2 ngan pakcik nih pasal braces, satu quote dia yg best " hidung org nk mancung, gigi orang x nk laks" hahaha....

cari kat KL la plak hp. KL this friday.
salam

btw ni ade merc rm14000, bole tahan lagi ni!

7 comments:

auummm said...

rilek hp aku pon rm99 je dah pokai nak beli hp... satu lemas dalam washing machine satu lagi tetiba jadi bengong sigh~

lyanne37 said...

bwt pe g KL. aku g kl gak jumaat ni

lil' haikal said...

hm..... hp hilang?..

then dah tukar number?

ilang kt na?

aj said...

hahhaahha ... gigi biar tersorong sorong

amimn moga butet mendapat phone yang boleh dimanfaatkan

0-0 said...

ko rs nk lepak mane?
ak terpk pavilion. sbb hujan pnah amek pix kt situ. so cm stylo r.

Abdul.Fatah.Firdaus said...

jumaat esok?
lama tak jumpa.
pakai nombor lain?

ihsan_huhu said...

azwan xdek kontek henpon seludup ke?

xloyat r camnih