pengikut para buang masa

Wednesday, July 23, 2008

rumah ku surga ku.. is it?

haha

dapat rumah leh tahan la jugak

actually, power la jugak:P

tgok la, haha




ade 3 ekor harimau, dan ade diorang nyer kandang besar gle kat umah



ade tv besa




ade almari kat dapur sesak ngan makanan,ade gak budak2 bwak
oven, blender,cirik dan laen2





dan ade lampu dan arcond yang cantik!

Tuesday, July 22, 2008

semalam's program..

semalam sure la lagi best dari smlm punya smlm..

ok la, ade maen game2 sket, game dier bosan, tapi dier nyer penalties yang bes tuh,

here some of them


video




video

sumpeyh lawak gle. haha. ok2

then x de ape2 lagi kot yang bes lpas tuh.

Monday, July 21, 2008

new item arrived !!

kitorang kat rumah dapat barang baru,



gameplay



aku rase da xde ape2 nk explain sebab dier da explain sendiri

haha

entering new school. :)

20julai

Kami (ayah,umi,
una dan aku sendiri) bertolak ke Miri straight from JB pukol 1330.. naek kapal terbang "waterasia"..

kitorang sampai dalam pukol 15++ kot, x igt.. pastu amek teksi trus ke sebuah kotel di miri, satu2nya hotel yang ada pandangan laut. lalala~~


*pack barang, huhu letih2 haha


21julai.

sewa kereta kelisa, awal2 pagi bertolak ke lutong, kat situlah curtin miri. haha. jalan dier, huh lobang2. haha sesetengah tempat je la.



then, registration pon berlaku, macam2 jugakla yang x kena, itu ini, kelam sket.

skang sume da setel kot,

see ya