pengikut para buang masa

Monday, July 27, 2009

1st day

pergh, a very tiring first day. lecture 8-10am then continue with 10-12pm lecture.
same day, 5.30 - 7.30 tutorial waaa!!!!

nama pon student. so blaja je la yer...

next

byk gila budak baru datang. ramai gila sampai rasa macam aku yg baru doe.(feel young)

next

basikal masih sihat n cun selepas di-repair n di pam tayar.

and last one, office ppl very very very slow. print kertas pon nk satu mgu. heh. nasib baik org office bahagian international (passport etc) bekerja dgn bagus n friendly. 5 stars utk kamu

yg sesak nafas
sapit biki

Friday, July 17, 2009

Polar Bear

lawak ustaz shamsuri ahmad

"seekor polar bear telah ditemui di Sungai Gelugor kerana sebuah rumah x reti switch off air-cond"

haha

Wednesday, July 15, 2009

besday combo

happy besday to kak yam 15 julai n suami dia Ki 16 julai



ntah2 nti anak2 pon besday lebih kurang je. kembar 3 besday sama. keh keh keh

Monday, July 13, 2009

Percaya?

during 1st sem in curtin, i told few my friends about the kenyalang present at my house.

some of them doubt it. so here it goes


that is my balcony. not cage. :P




some more

video

Friday, July 10, 2009

Shuh.. Shuh.. Shoe

just helping someone to sell these shoes.
Its JUNIOR shoe ok. JUNIOR
raya is coming, Christmas is coming

colour available : black only or bit brown.. (hihihi)
Price : RM75 each. Prefer Cash On Delivery..(excluded postage) (Its new okay! but i think can be negotiated... hmm....)


item no 01 (i think this one is the bestest)
quantity : 2
available size : 3UK/35.5 Europe and 2UK/34.5Europe
---------------------------------------------------------------------

item no 02
available size : 12UK/31Europe
#the front part of the shoe same like item no 01
------------------------------------------------------------------

item no 03
available size : 13UK/ 32Europe
-------------------------------------------------------------------

item no 04
available size : 12UK/ 31Europe
------------------------------------------------------------------

item no 05
available size : 2UK/ 34.5Europe
---------------------------------------------------------------------

item no 06
available size : 2UK/ 34.5Europe
-------------------------------------------------------------------

refer here to see ur size in USA

Monday, July 6, 2009

KL

So, before ke KL :
1) bukak peti ais, jumpa byk coklat! yg x branded lagi la belambak2.
2)makan satu periuk serawa durian/pengat durian/kuah durian.
3)ntah..

pergi KL last friday. tidor kat rumah makcik jalil a.k.a rumah kosong
mmg kosong gila! satu perabot pon takde. pintu toilet pon xde. tapi pintu bilik ade la. so nk pakai toilet tutup bilik tu. heheh.. unik2.
then jalan2. makan2. pergi dentist bukak braces. alhamdulillah :D

hari sabtu pergi KLCC sbb nk jumpa Taki sama Lado,tapi Lado x dpt dtg. heh. sbb ktrg ramai2 (aku, Bunjil, Mandur, Naeem, Jalil, Peng) igt nk jumpa la mereka berdua before diorang fly USA. aku ckp kat Taki " aku jumpa kau skrg sbb nti ko blik US aku x nk jumpa kau da, byk penyakit.. "
tgok ICE AGE 3, lawak gila.. wakakakaka....

4 dr kanan tu taki. hensem n single. ada mau?

hari ahad pergi skating! wooh. best gila.. mula2 kami (aku, jalil, peng, penang n zuhdi) agak tateh2. pastu da terer,sume berjaya meluncur ngan jaya nya. jatuh2 tu adat la kan :p. tapi peng sorang je yg jatuh macam stuntman. wakakaka...
the best part, before skating, aku ade beli seluar.. then pergi skating. time skating tu syok2, tgok seluar da terkoyak dalam setengah lenght satu jengkal, tapi kental nyer pasal, main gak. kesah ape.xnmpk pon koyak tu. main2 lagi. skali koyang besar gila! 2 jengkal. wakaka.. time tu da x kental pergi tuka seluar .. pakai sluar baru... hehe.. pastu sambung main!


Beatles on ice! hehehe... seluar baru tu

petang ahad pergi UM lepak2 ngan budak2 UM kawan Jalil n Kiba. so berkenalan la dgn Bapak , Jo and Bell. mlm tu diorang ajk men boling. yeah aku mng!. start2 cantek je, strike, strike, spare... then lpas tu markah sampah gila.. wakakaka... nsib baik menang.
lpas tu ktrg main basket ball lak. aku team ngan Jalil, tapi kalah. dpt 2nd. ciss... alaa...game basketball yg masuk token pastu campak2 bola masuk dlm ring.

Isnin lak pergi jumpa dentist lagi, ambil retainer, so skang pakai retainer. then pergi pudu ambik bas cun-cun 1.30
kata jer bas non-stop jb-kl.. tapi berkali2 gak stop, toilet la ape la. ade kena tahan polis skali. ngeng...

da nk gi mkan capati. salam

Wednesday, July 1, 2009

pehnat....

tadi gi hntr brg jualan kakak asma'. COD kat petronas, dpt rm160, tapi bukan aku nyer, akak asma' yg punya!

before that, gi la survey2 hp, al-maklum la hp da ilang. ihiks. hambar je result suvey-an
1st : xde hp best n berpatutan
2nd: ade hp best, tapi mahal la, mlas la

bajet nk rm400 jer (jgn gelak oh, ade je member glak kan aku, hp mahal2 macam not worth jer)
mintak2, dpt hadiah hp, lucky draw ke, amin.

then kat masjid ade sembang2 ngan pakcik nih pasal braces, satu quote dia yg best " hidung org nk mancung, gigi orang x nk laks" hahaha....

cari kat KL la plak hp. KL this friday.
salam

btw ni ade merc rm14000, bole tahan lagi ni!