pengikut para buang masa

Sunday, May 10, 2009

I survived

aku survived weekend with almost 0 money! actually since 2 days before weekend. haha

tips2 nya adalah :

saya join program Art of Leadership di sekolah menengah riam. jadi fasilitator atau pemudah cara,bak kata nazri. dlm program ni kami budak2 curtin jadi fasi, dan meng'fasi' ketua dan penolong darjah pada hari sabtu.

main2 je program ni. x disangka ada mkan2 laks. seperti minum pagi, mkan tgh hari, minum ptg.
makanan2 itu telah mengajak saya utk pergi sesi hari ahad. :D

dan saya survived!

team saya berjaya menyiapkan menara belon paling tinggi,
student2 kena tiup belon, then lekat2 pakai salotep utk jadikan menara, tapi tgn2 student diikat kebelakang. 5 tingkat team saya punya! yeah. team lain. hehe. 2 tingkat kot. :D

tapi, team saya dpt 2nd over all. tapi ok la! haha. nice2 (kalau ada sape2 budak sekolah men Riam baca blog ni, ckp carolina rugi x dtg hari ahad)

gambar x boleh nk upload sbb tenet x support. thanks all. bye.

tapi this week ada beli basikal. murah je. basikal lain lagi mahal. tapi ckup la. cycling hari2. xkurus2 pon. heh.

lagi satu, xdpt nk join budak2 madid nyer RE-U. aaaaaa.... sangat x301.9 rugi. huhu. xdpt dating ngan kekasih2 lama. hmmm

6 comments:

mr kay said...

bagos tips tu.. haha

-KingSyahmi- said...

huhuh

rilek la bro....bleh try lagi quiz2 anda

aj said...

tet ... aku ade gambar gajah untromen! hahhahaha

husna afifi said...

tips bagus
kt sini
klo kelaparan
jgn lupa ke majlis ilmu tiap hr jumaat
leh mkn free lauk pauk msia yg best2
dtg la lmbt sikit klo mls nk dgr ceramah...huhuhu

Anonymous said...

muka munafik?

mcm mane tuh? lol

aben said...

style dowh header kau.
ak nk ternak binatang tu bleh?