pengikut para buang masa

Sunday, May 24, 2009

dark weekend

Sabtu-day,
5.40am - jingga ajk cycling dgn beskal baru nya
5.45am - jingga ade prob, dia kena balik. haha
6.45am - telah cycling smpi hujung Kg Pulau Melayu, then makan mee jawa yg SEDAP MENA
7.45am - cycling blik Curtin Village, tmpt aku tinggal.

then buang masa ~~

4.30pm - habis masak nasi goreng dengan Saifuddin (lunch n dinner)
5.00pm - cycling ke kampus, main bola tampar sama rakan2 (team saya mmg terer even teamate ada yg rendah, jari benggak, bahu sakit, 1 perempuan, blur2compare ngan oppenent yg org2nya tinggi ngan semangat kesukanan hahaha)
6.30pm - cycling blik C.Village
7.00pm - buang masa~~

Ahad-day

7.00am - Pergi Rugby Rhainos 10's (rhainos tu team rugby miri)

12.30pm - unch break pergi makan cendol
1.00pm - sambung rugby
5.00pm - game habes, makan kat rasa segar, balik (rugby = curtin menang 2nd runner up)
7.00pm - naik bas pergi makan n main bowling free(anjuran E-Fact)
10.00pm - pulang ke kampus, btw, bowling kumpulan aku runner up, Jengga (104),kash (110),aku(101),salam(86).
11.00pm - ZZZ

So skang sgt la hitam. hitam xpe, xbes dia pedih after sunburn. pedih2. huhu. luka2 dilutut, Bahu n lutut telah menjadi sengal-sengal otot.
n xleh upload gmba, tenet slow, ade kat facebook kot nti budak2 tag

7 comments:

Najwa Shaari said...

tahniah! :D

kalau sakit, sapu cream. insya Allah okay.

aj said...

pakai ape tet.. deconnexion e streamyx?

mr kay said...

itam legam la kaw.. haha

KIBA kline said...

biar hitam, tetapi hati putih.
haha
=D

auummm said...

aku dah tau ape problem, gear tu skru die x ketat tu pasal asyik tertoalak balik je. Skg brek lak wat problem hahaha. weh ko dah tgk gambar najwa yang ble blah tu?

ihsan_huhu said...

gle aktif.. dh kurus blom?

Anonymous said...

aku mmg takda keja pun


cuti sem la wei~


ahahah


men ragbi lagi ke?

-King-