pengikut para buang masa

Tuesday, March 3, 2009

Bersatu Jaya. dlu sebuah supermarket yg power gak la kat taman U,

taman tu dlm 10min dr umah aku

tapi

since Jusco bukak beberapa tahun lpas

Bersatu jaya tu trus down! so tetiba smlm dia ade bukak pintu dia, kecik je

pastu banner besa "jualan lelong, 60%"

macam2 la ade, daripada peti2 ais supermarket smpi la alatulis,brg mkanan yg xexpired lagi

baju skola. dan akak aku pon borong la barang2 budak2

utk dia punya blog barangan ank2 kecil , mmg borong tahap naga, lebih hebat dari kami beli coklat time akak aku nk kawen last year.

pastu, jln2 la dlm kedai tu, terigt la time dlu2 jln2 dlm tu. haha

barang2 pon da sepah2 gak

semua bende dia macam kasi angkat jer, "amek la hanger 20sen each"

hanger supermarket en smart2. tapi tabeli pon, tgok je org ramai pilih2. sort ikut kaler.

then peti ais semua dia jual "rm500 harga mati" n all were sold

then, baju skola pon ade byk gak

pastu ade la group ni tgh buat kerja dekat bahagian atas,

rpe2nye kedai tu nk jadikan hotel. mmg bersatu jaya nyer lot kedai besar.

ntah nti jadi camni "Bersatu Hotel" haha. sounds ..... awesome.. eh tatau ah

4 comments:

Abdul.Fatah.Firdaus said...

jom bersatu ke hotel bersatu.
ahmad syafiq belanja.
jomjom.
ayuh.

hillie1203 said...

kenape la aku balik awl ek?...

kalo x, mesti aku borong sakan kot tmpt ko tu

husna afifi said...

oh
tu r
masa akak blik msia hr tu pun tgk dh mcm tu
ish2

ihsan_huhu said...

ebay ebay..!! kasik kat una..