pengikut para buang masa

Sunday, March 22, 2009

prank termahal so far

last nite ktrg prank ammar as besday dia hari ni

idea ni fresh dtg time mao gosok2 baju n stokin kotor dia dlm jamban

e : encik musa / ayh nina

a : ammaraziz

1st call

e : hello, ni ammar ke?

a : ye, ni siapa?

e : ni ayh syazlina

a : oh, ni laksamana mus.. eh encik laksamana musa ke?

e : ye, kamu berkawan ngan ank sy ke?

a : oh, kami makwe pakwe, ank encik yg ngorat sy

e : awak tau x umur dia brape? 15, dia nk belaja jugak sy nk ank sy berjaya

a : minta maaf la encik. xde yg lebih cantik dr ank encik

bla bla bla

e : lagi satu, sy dpt surat dr bank pasal kredit kad, ade shirt n boxer laki

a : oh tu hadiah besday ank encik kasi

e : ke awak minta? awak jgn tpu, sy percaya ank sy

a : sy x minta, sy x tipu.

e : mahal tu semua

a : brape encik?

e : awak xperlu la tau.

bla bla bla

e : ok la, sy warn awak last ni, jgn la kacau ank sy lg

drop

then ktrg call nina sruh nina call

nina call ammar, ckp pasal daddy dia da tau pasal mereka.

i called
Syazlina Musa: then ckp
Syazlina Musa: amar,
Syazlina Musa: then buat suara cam sedih2
Syazlina Musa: hhahah
Syazlina Musa: amar papa dah tau semua
Syazlina Musa: then he was like " hah? td tu betul ke ? nina betul ke tadi tu papa nina? td amar dah main2kn dia "
Syazlina Musa is typing a message.
Syazlina Musa: HHAHAHHAA

bapak dia da tgok mesej2 yg ade dll. then suddenly, call terputus. then ktrg call ammar blik

e : hello! sy ckp ape td?

a : jgn kacau ank encik lg

e : abestu? xsmpi sejam pon sy warn awak

a : sy minta maaf encik

e : awak minta je maaf, buat xde

a : tp ank encik yg call sy

e : awak jgn kurang ajr nk tipu sy, ank sy da msuk tidor pkul 1030 td.

bla bla bla

e : sy nk awak pulang kan hadiah2 tu

a : baju ngan boxer da pakai, so nk basuh ke x?

e : xkan awak nk kasi sy busuk? basuh dlu, next week sy nk da smpi

a : baik encik

bla bla bla

e : sy mlas nk marah awak, happy besday, anda terkena pgilan hanget

ammar then blur

then ktrg attack rumah ammar, ammar di simbah2 pelbagai air n inlcluding telur last 2 sem

then, interrogate amar sket, dia ckp. mle2 cam xcaye, skali lpas nina call, trus caye
"jadi la korang buat"

haha.

watak2

idea asal : mao

encik musa/ tukang cakap : kash

script writer n words generator : aku

pensupport 1 : nina

pensupport lain2 : semua warga village

yang terkena : ammar aziz

oh lupa nk explain apsal prank termahal, sbb ktrg call amar pki skype, no dia 0309 appear kat hp, but kne bayar la!!! nsib baik si kash tu bru pulang dr france, ade balance2

4 comments:

Syazlina Musa said...

HAHAHA. best gila. kesian amar .
it was great though. hahaha

abdus said...

ammar! siyan kamu! saya tak terlibat sebab dah tdo awal. penat :(

Islah Abas said...

happy birthday amar.. snggup aku tgu diorng wat panggilan hangit.. hehe

ihsan_huhu said...

tahniah atas prank yg mcm bes nih