pengikut para buang masa

Thursday, April 21, 2011

Laptop

rasanya, masuk 2011 ni, umur laptop pon cecah la 6 tahu (rasanya)

haha.. dlu ada kawan pakai laptop lebih kurang camni a. nama dia kenx. tapi dia pakai tu istri dia nyer..

da nk beranak da pon istri dia. weeee... selamat beranak dgn jayanya. jgn kasi nama ank dgn nama PM skang ni.takut badi tu nti dia terbawa2. klau popuan, jgn la kasi nama bini dia tu. karang, abes harta mak bapak dia buat joli sakan.

tapi time kawan tu pakai. screen laptop dia jadi problem woo. makin lama byk byk line kelabu appear. until satu point ni. line dia byk gila smpai da x patut dipanggil line, kita panggil lines.

i called his laptop "adidas" sbb berstripe2 kan. but.. i think now it is my turn.. da ade line jugak da. tapi satu line. kecik je kat hujung screen..

DEAR LINE, JGN KO BERTAMBAH ATAU MEMBESAR. THX!

sayang laptop ni. hari tu ko kena virus, skang ko kena line2 ni plaks.. susah nk jaga awek tua ni..

4 comments:

husna afifi said...

awek tua apa..antik tu... akak nye dh xkuar trus skrin..ahahah

ihsan_huhu said...

apsal dh tua sgt?

*_* said...

line2 tu cm wrinkle2 kedut org tua r katakan

aiyine said...

6 thn? hebat nye! bgs2..jaga elok2 k.
k.ecah dh nk beranak kan.hehe..nk pegi visit dia nxt week ni.iA