pengikut para buang masa

Friday, December 10, 2010

Sad. Very sad

okay... first of all.. this is sad post.. so pandai2 a baca dgn intonasi yg betul, dan juga berhenti pada tanda2 sabdu yang betul

kalau nk lagi feel, boleh la smbil baca smbil pasang lagi emo/sedih.. xpon sambil baca, sambil makan kek besday tahun lepas.. ini negara bebas. cara approach pon bebas

okay. tadi bawa mek dan anak2 nyer pegi vet

anak2 mek kena "selesema kucing" ...
first time dgr saket ni, selalu dgr "selesema sebab kucing"... tapi kali ni "selesema kucing"

so vet amek ank yg 1st "ehh.. teruk nya selesema dia, xpe, kita bersihkan"
kata dr, sbb selesema tu infection etc, mata dia tutup. so lepas bersihkan, mata n hidung pon okay.

yg second pulak, kucing yg putih tu, selesema x teruk. tapi mata dia buta dua dua..
tgh bersihkan, lens mata kucing tu terkeluar.. wuwuwu.. so sad ~

yg 3rd, satu mata je boleh pakai.. and yg last skali.. dua dua mata buta.. macam si putih
so currently, kena duduk rumah a jaga kucing kucing ni.. mak dia pon xpandai sgt nk bersihkan ank dia.

ank dia yg dlu semua okay. tapi kali ni. lain jadi nyer.

xpe la. sama2 kita doa supaya kucing2 ni okay. mane tau. miracle happen. mata diorang tiba2 suma jadi okay.

:(

7 comments:

husna afifi said...

doctor x ckp ke cmne leh buta? adoi!

lyanne37 said...

so sad... kalau buta nanti cane hidup anak2 kucing tu? =(

N said...

huhu :'(

ahmad syafiq al-gonzalez said...

kucing tu buta sbb selesema kucing boleh membutakan mata.

=Waniduckie= said...

T.T

ihsan_huhu said...

tuka r name jadik kasim n selamat

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ said...

Very good.