pengikut para buang masa

Thursday, December 9, 2010

handphone

layan gak berblog / internet guna hp baru ni.. hehehe

selepas membantai 2 pinggan pecal buat sndri. puas sekali.
ikan ape ntah lebih kurang macam gelama, deep fried. pastu sambal pecal bawak dari indonesia, pastu sayur2 celur. result dia = TIP TOP ... kalah topman, gua x men a topman2 ni, gua layan cap cina dgn cap ayam jer

tadi before mkan igt nk amek a gamba kan( nk eksyen kat una). tapi, ternyata, nafsu mkan mengalahkan ketaatan dan kesungguhan untuk amek gamba.
nafsu makan juga telah mengalahkan keimanan dan ketakwaan aku mlm ni, ceramah pas xpegi... sorry la, gua lapar

kenapa budak2 suka tengok cerita perempuan berbadan ikan?

kenapa?

why?

sbb klau ikan berbadan perempuan... xjadi la cerita budak budak

-------------------------------------------------------------

cuti cuti ni... ade la jadi stalker sikit. tengok orang sana sini. dalam fb dan macam2 tempat la. tengok diorang jalan sana sini. dalam hati ade gak rase nk berjalan2 ni.

tapi yg xboleh blah nyer, budak2 yg mangat before cuti aritu kata nk plan itu ini, skang diam je macam tahi anjing. kenapa diam macam tahi anjing? sbb klau tahi gajah kat afrika tu, at least gerak2 sbb ada kumbang tahi makan tahi gajah, tapi tahi anjing? tiada yg nk usik.. sbb dia tahi anjing.

bikin gua xde mood jer..

btw, ni gamba ank-ank mek. ade macam2 warna. ungu, biru, hijau, kuning oren, hitam, putih, dan silver... tengok la sndri


dan yg ni plak.. ank akak aku


8 comments:

lyanne37 said...

itu ke ajeeem? huhu

jamesberrok said...

actorsxpe2. mgkn diorg tgh buat budget dis2010 tu. itu yg mnasih xcalling2 lg...

ihsan_huhu said...

anak mek vs anak ma'

=Waniduckie= said...

Yay gamba! Omg SO COMEL!

Rindu ngan anak2 kucing. =(

Tanak pass sekor? ;P

Word verification: elieli

aben said...

kenapa budak2 suka tengok cerita perempuan berbadan ikan?

kenapa?

why?

sbb klau ikan berbadan perempuan... xjadi la cerita budak budak

-betul tu butet!

iela SFN said...

hahah, asal aku tatawu pun budak2 suke tgk cite pompan bebadan ikan?

pelikkkk??

budak zaman skunk ke?

hahah, btw, anak mek x de kaler oren,ijau ungu sume tu, sah2 ko rbun kan ?

hahah, gurau2, lawak btol :P

jalan2 la lg :)

husna afifi said...

ish..apsal la tinggal 4 je..yg kaler mcm sampah xd ke ank mek?
tu belang2 n putih je


ajeeeeeeeeeeeem mcm makin putih.
kene badi uncle tet yg hensem la kot

N said...

iela: pompuan berbadan ikan tu mermaid lah. macam cerita 'the little mermaid'

zzzzz

wow! 'tessula'