pengikut para buang masa

Friday, February 20, 2009

jalan2 lagi

last Thursday, pergi kl. then smpi mlm

mlm tu tidor umah abg azwan (abg ipar aku)

then esok tu otw balik.

singgah midvalley jap. jumpa Jalil

jalil dtg ngan mong. tapi mong dtg lak ngan awek 2 org. wah

pastu en, aku tanyer la mong
"weh, aku penah gadoh ngan kau kan? pasal ape?"

mong ckp
"penah, pasal kucing berak atas katil aku"

haha. then ktrg pon gelak2 smbil smbung bahan2 mong setelah sthun lbih kesah itu lenyap.

mong pon enjoy ketawa la.

dlm 10 minit je lepak mid tu. duduk kat area ktm tu je.

ade kedai BABY SEED. terigt kwan aku Shafiq Sukiman.

dia skang kat france. dlu lpas spm kje situ ah. kje kat mid dia syok sbb dpt dating slalu

haih.

then smpi je srembn. Ki ckp "abg dtg lewat 1jam la"

nvrmnd. aku gi srmbn parade, atau lbih patut name seremban PERIT.

kosong gle.

gi atas main boling, da noob da. x terer cam dlu


1st time main igt lagi markah sratus lbih je.

skang. 61 tu da kire paling power da.

haha. main lak sorang2. ala2 psycho gitu. aaaa.

2 game dlm 15 mnit da abes. main buang bola jer.hohoho.

then pegi la rayau parkson. nmpk 2 awek salesgirl sexy.

awek 1 "weh, tasaur macamane?"

awek2 "bla bla bla"

awek 1"susah x? tapi en, kau kire ok la. bla bla bla"

awek 2" hmmm (angguk2)"

pergh. terkejut aku budak2 seksi tu smbg.

pastu jumpa lak senior madid dlu. Izzati.

hoho. budak UiTM Shah Alam skang. gudlak je la.

then ki dtg amek kat srmbn

then pergi rumah kak yam, kak ipar aku. mkan sedap.

then smpi rumah jb. wohoo

MAAF. ATOK KJE BABY GAP. BUKAN BABY SEED. MEMANDAI JE AKU NI :D

7 comments:

lyanne37 said...

pastu braces da bukak blom?

husna afifi said...

then....sume yg dh kahwin tu sehat2 ke?

ihsan_huhu said...

kak bab

Anonymous said...

aku keje baby gap ah tet

KHAZANA said...

I WISH I COULD READ YOUR BLOG. BUT THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR COMMENTS ON MY WORK.

KHAZANA said...

thank you once again. keep watching. malaysia on the way. please save my site so that you see my new updates.
http://khazana.weebly.com/

k u c e m said...

n time atowk keje BABY GAP kt mid tak bes dating
sebab dating sejam untuk makan je
pastu kene blk kedai BABY GAP balik kerja.
tapi lepas atowk benti kerja seghonok pergi BABY GAP sebab teman atowk amek check ratus ratus.
lepastuh ratus ratus itu ade portion utk saya :D
hhahahahaha.