pengikut para buang masa

Monday, February 2, 2009

BINTANG MACAM MAWI

bukan pasal pertandingan inner shine yg hot.fm tgh ckp skang.

tapi

smlm kat masjid jamek kangkar pulai atau nama arabnya masjid Nur-Syahadah.

telah berlaku suatu peristiwa baru iaitu majlis ilmu al-Quran sprti tarannum, tajwid dll yg bersangkutan

Nama ustaz yg mengajar tu Saim Abd Rahman atau nama fames A. Raimi

Dia cerita la yg dia dlu juara Bintang RTM 1989(masa ni aku sdg aktif training boxing dlm prut mak).. waktu sama Sharifah Aini mng juara nyanyi2 jugak.

then both of them akan dibawa jumpa dgn ahmad nawab.
but then, mak si ustaz ni punya la menangis dan protes.. then dia pon x jadi la nk jadi artis.. Dia ckp kat Sharifah aini, hang pi la sorang.

sbb tu time dia ngajar dia bace sedap.. sbb dia mmg terer bab2 nyanyi ni

jgn lupa bace ini juga>>> KAYAohKAYA

2 comments:

ihsan_huhu said...

woo.. dasat.. pakcik yg mane? yg tetibe arituh jd imam tuh ke?

ahmad syafiq said...

rasanya la.. yg tu