pengikut para buang masa

Tuesday, May 29, 2012

Only good coffee

So in the end, ive to use crutches for 2 days.. Wahaha Bole je jalan, cuma lembab yg teramat a. So ade tongkat, laju sikit hehehe And because of that, byk gila aweks kat kampus n kat luar tnya what happened bla2 And some ppl bagi tumpang time berjalan nk gi campus.. So cool According to kwn n abg tengah, it shud b okay lutut ni. And the other day I met this girl from a conference, she said masa introoducing session " i only take good coffee " So aku dgn naif nya pon gi la tnya " good coffee tu cap apa " Then dia jawab " i amek nescafe blend 453 ONLY! " Suprise gak a dgn jwpn dia.. Coz member aku yg kaki minum ( kopi bkn kencing setan ) sume ckp nescafe ni plain gila xde rasa bla2 So conclusion dia ... Popuannn ~~ hihihi ok good luck exam to all, and goodluck to me. Oh, aritu fadila kamsa hamida atau kamtumimana2 pon boleh, dtg perth. And dont forget to watch legendary of Korra, avatar nyer sambungan. Best! Along umah kitrg beli " ZAGG", keyboard utk ipad dia.. Skali benda tu guna bluetooth je, xde a technology gempak cam dlm iklan dia punnnnn... . Terus along down smbil rasa terhina wakakaka

1 comment:

husna afifi said...

dh bis exam ke lum?