pengikut para buang masa

Friday, March 12, 2010

new moon

saja bagi tajuk new moon, bunyi glamour sket. new sem x sedap sgt

xde la new sem sgt, da week 3 da pon, kawan2 prasan x da week 3? bagus2

lama x update coz xde tenet. klau update blog kat pc kampus, nti org ckp aku blogger tergeek pulak.

sem baru terasa cam degree student. last sem x terasa lgsg, sem ni, pergh, ASSignment satu satu datang, macam air teh c peng special kat miri, lepas order satu, minum, abes, order lagi. camtu la assignment skang. lpas 1, 1 datang. cuma beza dia, teh c peng special kita order. assignment datang tanpa di order.. huh.. penderhaka sungguh.

so skang da ada tenet. bukak2 je laptop. kedebaboom!!! byk gila kerja. kat moodle/blackboard/oasis/ dan juga quiz2 online. Aaaaa. da la due date dekat2 je. cisss

ni pon tgh buat kerja physic. xfokus sbb sronot baru dpt tenet. hehehe.. update sat
sbnrnya, soalan2 physic ni leh setle dalam split second jer, klau kasi budak baru lpas SPM, sure diorang jawab smbil menonggeng ke atas. sng jer. tapi maklum la kan. lama x tgok physic2 nih. sape suruh uni kasi cuti lama2. haaa! padan muka diri sndri
*terima kasih cikgu chem coz xbagi kerja chem mgu ni.. muaxx*

so, selepas 1 . 5 tahun blaja di miri, skang pindah rumah di taman2 area2 sini. x duduk rumah under uni da. da ada housemate ( ahernya) ...
org tanya " bes x duduk luar?" jawapan : sama jer
walhal rumah ni dekat je dgn rumah lama ( rumah under uni) cuma rumah ni xde aircond, xda tv. tapi rumah sini ada hot chicks lalu lalang. hua hua hua

oh, da ada skype "syafiqafifi"
dan oh sakitnya tercakar jerawat sendiri.
disebabkan miri terlalu panas skang ni, berbogellah jika berkesempatan

sekian. salam ;)

3 comments:

ihsan_huhu said...

cikgu chem? bogel?

adekah skendel baru student bogel dgn cikgu chem?

zacharias said...

fuh..

lepas ni ada la orang search cikgu bogel, sampai ke blog ini.

haha

Fatimah Thohirah said...

berbogela jika berkesempatan, terbaik r. hahaha