pengikut para buang masa

Thursday, August 20, 2009

not just crocodile

salam

first of all, congrat kepada sume budak2 yg akan dan telah fly baru2 ni. bali, jogja dll, sng aku nk jln2 round the world nti, xyah dok hotel atau takut kena bom, tidor umah korang. wakaka

skang free week, klau balik boleh dpt cuti selama 2.5 mgu, tapi umi ckp xyah blik. so 2.5 mgu pon lesap dalam 2 kelip mata. AAAaaahhh!!!

sume student di curtin dpt email dr uni tentang "ada buaya kat tasik bla bla bla"
actually bukan buaya jer, tapi ada T-rex...

nmpk x t-rex? Curtin Age, down with dinasor! yg bintik2 tu bukan snow, tp titik hujan di tingkap
(subhanallah, slow gila tenet, nk upload gmba pon susah!)

last week beli tetikus baru, pakai sejam skali da rosak, pergi tukar this week, then dia kata kena tgu 2mgu utk mouse baru, wa!!!! dia kata klau return in 3 days bole dpt baru trus, tapi.. nk wat camne, xsmpt.. x de rezki

mgu futsal, so cam biasa, jadi peminat dan penyokong ( lama gila pikir perkataan penyokong tu) yang setia!

selamat berpuasa. dan berbukalah dgn selamat.

8 comments:

Islah Abas said...

LOL....

jumaat_asar said...

giler r t-rex..kot2 mamooth ngn platipus pun ade gak kt curtin ni..hahhaa~~

mr kay said...

spesies pelik..haha

KIBA kline said...

hehe.
ragu ragu dgn penyokong.
:)

selamat puasa butettt.

husna afifi said...

wow
bes
nk gak tgk t rex

br je last month watch jurassic park ngn anak2 shabudin

hoho...tekenanag zmn menonton jurasic park kt rmh kak su n abg su..haahaha

zacharias said...

haha.

terkenang zaman tengok cite muhammad utusan terakhir..

"anak sedare kite menentang kite"

asal jahat je, suara macam kambing. baik je suara macho.

Jamil said...

puasa imaginasi ...

ihsan_huhu said...

gle cam awek jadik penyokog n penonton futsal

awk iklan shampooo nur kasih tuh po main futsal, siap score ag