pengikut para buang masa

Wednesday, August 12, 2009

Minolta 7s

InsyaAllah nanti satu masa Minolta7s yg esan kasi dari oz tu akan dipakai balik

cam best jer kan

plus ada kawan2 lama ajk join dia guna pakai kamera lama

then kat srwk ni masih byk kedai yg cuci gmbar filem

lagi satu

aku masih takut nk derma darah

"come on la Syafiq, kau tu O positive, ramai org bole pakai darah kau"

tapi jarum tu menakutkan.

8 comments:

hafizulkifli said...

darah jenis o ke??? bkn senang nk jmpe jenis O... silap2 dracula dtg cari ko... haha

aj said...

pergh ... darah O adalah pemberian Tuhan yang agung ... ramai darurat dan emerlukan O dikala tiada option... ape lagi syafiq ...derma la beb!

lil' haikal said...

cool.. sama r kita....

hafiz ang o ke?

aku o gak.. tp aku low blood pressure.. and under weight.. so x diterima derma

zacharias said...

tahukah anda kenapa darah tak cukup?

Sebab dia ada expiry date. Jadi, lepas tempoh tertentu, kena la buang.

Darah yang anda derma pun, mungkin tak pakai dan buang.

Kan lagi bagus, kalau hospital mintak bila perlu, bukan untuk tabungan tapi untuk guna

mr kay said...

jantan takut jarum

haha

ihsan_huhu said...

hahaha.. takut jarum. harap je taff

takut jarum bengkok sebnanye, taff sgt

KIBA kline said...

fuiyoooo.
minolta.!!
rare tue.

KIBA kline said...

re: kenapa butet?