pengikut para buang masa

Thursday, August 6, 2009

lama-lama baru update

1) da beli tiket balik raya, umi suruh, skali umi ckp tahun ni dia nk raya kat aussie bersama2 esan

2) akak asma' belikan baju melayu... ahernya setelah sekian lama... terima kasih

3)hari sabtu lepas kemas surau dengan kawan2. nasib baik diorang ada. thanks2. muaxx2. eksiden sikit lalu kuku saya hilang satu. ish2

4)hari ahad gi panjat canada hill. pergh best seh. nk gi lagi la satu hari nti.terima kasih makcik2 yg boost smgt saya untuk panjat bukit2 di canada hill tu.

5)hari isnin sudah start jerebu di Miri ni. Batuk. selasa start demam huhu. tapi da nk ok da skang.

6) puasa nifsu syaaban tahun ni separuh hari je, ayub ckp "yg penting skang, sembuh supaya x jangkit kat org len" trus konfiden nk berbuka. Esan ckp "tahun depan puasa lagi separuh hari, so dapat la 1 hari. cambest je tips tu

7) nk pergi town tapi x pergi2. nk buat ape lagipun? hmmmmmm

8) nk beli basikal baru dan jual basikal lama. gedik gila!

9) censored <- betul ke eja ni?

10) congrat kepada upin ipin kerana disney interested kat korang. bila upin ipin angkasa nk kluar?

11) nk tgok setem

sekian untill next update yg lebih lama.


6 comments:

husna afifi said...

pergh
jauh tu pegi canada

so kompem ke raya kt OZ?
bapak r
ni rase nk join
tp kls stat a week after raya
so akak raya kat MILAN je r
huhuh

btw..thn ni akak akan smbut besday kt germany
wahahha
br bunyi mcm org kaya

breakfast kt france
lunch kt spain
dinner kat andorra ...ni pejalanan aritu

stat pose kt glasgow
buka pose ptg tu kt dublin
then beraya kt italy
smbg lg raya ke seterusnye kt glsgw

hauhauahuah

zureen said...

wey jual basikal kat aku pls.

asma' afifi said...

baju pink/hijau?
nak g beraya oz gak?boleh je...naik dr kl...huhu
una sungguh kerek..huhu
pose pon blom...

ihsan_huhu said...

aik umi xkasik tau pon... xpe2 leh disetelkan

hek ellaaaa.. dok europe leh r, kat cni Adelaide-melben je dh mcm london-paris-belgium-austria pusing 2-3 kali

0-0 said...

ak ske yg 'gedik gila'!

fa . theme . ma said...

haha, semangat berceloteh hang ni ;P