pengikut para buang masa

Monday, July 6, 2009

KL

So, before ke KL :
1) bukak peti ais, jumpa byk coklat! yg x branded lagi la belambak2.
2)makan satu periuk serawa durian/pengat durian/kuah durian.
3)ntah..

pergi KL last friday. tidor kat rumah makcik jalil a.k.a rumah kosong
mmg kosong gila! satu perabot pon takde. pintu toilet pon xde. tapi pintu bilik ade la. so nk pakai toilet tutup bilik tu. heheh.. unik2.
then jalan2. makan2. pergi dentist bukak braces. alhamdulillah :D

hari sabtu pergi KLCC sbb nk jumpa Taki sama Lado,tapi Lado x dpt dtg. heh. sbb ktrg ramai2 (aku, Bunjil, Mandur, Naeem, Jalil, Peng) igt nk jumpa la mereka berdua before diorang fly USA. aku ckp kat Taki " aku jumpa kau skrg sbb nti ko blik US aku x nk jumpa kau da, byk penyakit.. "
tgok ICE AGE 3, lawak gila.. wakakakaka....

4 dr kanan tu taki. hensem n single. ada mau?

hari ahad pergi skating! wooh. best gila.. mula2 kami (aku, jalil, peng, penang n zuhdi) agak tateh2. pastu da terer,sume berjaya meluncur ngan jaya nya. jatuh2 tu adat la kan :p. tapi peng sorang je yg jatuh macam stuntman. wakakaka...
the best part, before skating, aku ade beli seluar.. then pergi skating. time skating tu syok2, tgok seluar da terkoyak dalam setengah lenght satu jengkal, tapi kental nyer pasal, main gak. kesah ape.xnmpk pon koyak tu. main2 lagi. skali koyang besar gila! 2 jengkal. wakaka.. time tu da x kental pergi tuka seluar .. pakai sluar baru... hehe.. pastu sambung main!


Beatles on ice! hehehe... seluar baru tu

petang ahad pergi UM lepak2 ngan budak2 UM kawan Jalil n Kiba. so berkenalan la dgn Bapak , Jo and Bell. mlm tu diorang ajk men boling. yeah aku mng!. start2 cantek je, strike, strike, spare... then lpas tu markah sampah gila.. wakakaka... nsib baik menang.
lpas tu ktrg main basket ball lak. aku team ngan Jalil, tapi kalah. dpt 2nd. ciss... alaa...game basketball yg masuk token pastu campak2 bola masuk dlm ring.

Isnin lak pergi jumpa dentist lagi, ambil retainer, so skang pakai retainer. then pergi pudu ambik bas cun-cun 1.30
kata jer bas non-stop jb-kl.. tapi berkali2 gak stop, toilet la ape la. ade kena tahan polis skali. ngeng...

da nk gi mkan capati. salam

9 comments:

KIBA kline said...

hoho.
besh x jumpa aku.?
besh doe dpt jumpa kau.
lain kali panjang umur kita jumpa lagi k syg.
=D

Abdul.Fatah.Firdaus said...

mm

=Waniduckie= said...

OMG buka braces da? Nak tgk~~~!!:D

aj said...

yeay! tet smakin encem =D

FA. THEME. MA said...

suka macam ni wooh.

datang kl senyap senyap.
budget suprise. cis.

zacharias said...

gambar dia 4 dari kanan ke 4 dari kiri?

giler gay main skating pegang2 tangan. awww

ihsan_huhu said...

blades of fire hahahahaha

ps: gle enjoy idop.

ahmad syafiq al-gonzalez said...

tu kamera nyer skill nmpk cam pgg tgn

far8 said...

uish..naim lg hensem skunk..haha