pengikut para buang masa

Tuesday, April 14, 2009

perbincangan ilmiah bersama afiq mokhtar siri 1

afiq : a
syafiq(aku) : s

a : syafiq, ape bende paling kau sayang/suka?

s : family.

a : then?

s : diri sendiri

a : kawan2?

s : lain2.. hahaha

a : kau ni self centred la.

s : abes tu?

a :bende kau pling xsuka

s : kau(dgn laju dan lancar mnjwab soklan)

a : merajuk*

s : hahaha... ntahape2...

so ape ilmiah dia aku pon tatau

7 comments:

Najwa Shaari said...

errr, mcm x de motif je!

aj said...

laghwu -_-'' tet tet!

ilmiah betul conversation kat atas tu!

lyanne37 said...

afiq emo dua tiga hari ini. PMS mungkin. :P

a'ishah said...

ilmiah lah juga. itu intro je, nnt update siri 2, 3 dan seterusnya ok

ihsan_huhu said...

afiq tuh jambu ke ape hahaha

auummm said...

aku suke jawapan ko bile afiq tanya sape yang ko x suke ahhahaha

afiq said...

to yana: sgt kurang asam...

wei..apepasal ek..org selalu kater aku merajuk..aku senyap jer ar..bile aku tak suke jawapan tu kan..pastu kater aku merajuk..korang nak aku react camne sebenarnye...bgtau sket.. btw wateva...tak kesah pun

to ihsan: mmg jambu wei..abg single ker? saye single lagi..boleh kenal? auwww