pengikut para buang masa

Tuesday, April 6, 2010

tengah cuti

tengah cuti kat rumah. abes sume mknn aku bedal. ngeh ngeh ngeh

smlm ada tengok satu video kat answer.com ayub promote, calculus satu sem dia ajar dlm 20minit. agak berkesan gak cara2 dia. tips2. mmg bagus.

so konklusi : alcohol and math dont mix, dont drink and derive.

plan cuti nk buat kerja, then da smpi rumah, satu ape x jalan. ade la satu paragraph which can be summarize as 2% siap. dgn grammar terabur macam ni (sini).. haih..

so konklusi : time wasted for brainstroming , priceless

selain itu, rafiqin darwisy da femes, korang bila lagi? sng nk femes kat dunia internet ni. tips utk sape2 yg desperate nk femes kat tenet, sng je, dgr radio, dgr lagu ape femes, pegi youtube, buat la joget2 ke, cover lagu ke, melalak ke, nti org komen2 pastu femes la

Plant vs Zombie. dgr je da terkinja2 kan? haa! aku da tgal lama gila da. tapi tgok nodon mangat main usaha cam ape jer. walhal aku men matahari 99999 n tanam pokok xde cool down. pegi la blaja kat youtube camne. terima kasih cheat engine.

geogolo.. eh geology. aritu test da la susah cam apa. btw, setelah berFB dgn kengkawan lama, baru aku tau ramai gak budak2 amek kos geology ni.slmt berjaya la. nti da pandai, leh buat kubur aircond utk org ramai

dah le. nmpk sgt tgh busan :D

tapi busan kat umah bermakna compare to bosan kat miri... kena ada kelas baru x boring miri ni

salam

8 comments:

miba said...

itulah.. sebenarnya ramai je org amek course geology/geophysic/geoscience ni.. dlm FB aku jmpe ada je dak2 asis n mersing amek course ni.. huhu.. IPTA pun ada yg offer..

ihsan_huhu said...

dok umah makan je r kje. pam pam

a.j. said...

hahahaha geogolo! tejatuh kerusi ketawe!

husna afifi said...

tugasan :
1-jg mek
2-kluarkan ikan/brg msk tiap hr kul 330 ptg..supaya dah x beku n senang org nk masak
3-sidai baju, angkat baju n sama waktu ngn nye
4-cabut rumput keliling
5-klo cuaca 1 hr sgt panas, g siram pokok kt kubo tokwan

fuh...ni klo tulis ni
smpai lusa x abis

Najwa budak baik said...

so dah naik berapa kilo? :))

MOHAMAD FAIZ said...

aku bosan gle..sakit2...tatau nak bwat pe..komen kat sini boleh kan??

Anonymous said...

aku pakai cheat engine kotttt...
tp boring la kalau asek men pakai tu je..
serupa x yah main kalau dh taw kau kompem menang..apa daaa~...

AyanaAsham said...

bia x femos pun xpe ar.....