pengikut para buang masa

Thursday, January 7, 2010

nur amina

apsal nur amina, pon tatau. kakak kasi nama nur kasih, aku kasi niyang rapik/jenglot. ayah kasi sultanah, umi kasi nur amina, pgil mek. suka suki dia jer

seekor kucing, putih tompok kelabu, tiap2 mlm nk nyemak katil aku, haiih

aritu kurus, sejak smpi sini, ayah syok beli dia susu full cream

asek minum susu jer. 1 kotak atau 2 sehari. skang da gemok x tentu hala

nasib baek ko pandai berak kat dlm toilet, kat lubang lak tu. hehe. sape yg aja? aku tatau.

dah la nyemak katil aku. tgok tangan, jilat. pastu gigit. hish. kena marah, buat2 xpaham.

lari sana sini. sluar kain sume benda nk terkam. pastu kejar2 xde apa. syok sendiri

pagi2 buka pintu, dia terus pecut, balik mesti tgh duduk kat rak kasut, pastu klau salah loncat time turun, kaki terseliuh (pastu dok diam, yess x org) , tapi esok pagi ada kat rak kasut lagi, pastu loncat cuak2

udah2 le ngumpat dia, camna nk mintak maaf. hehe

---------------------------------------------

hari hari tengok movie,
tapi saya x makan maggie.. pantun 2 kerat, sila baca dgn intonasi yg betul

planet 51 cerita xbes.
tgok g-force lagi bes

tgh plan road trip pi perak,
sape tgh cuti dan kenal hafiq affendy, sila bgtau

peng nk drive keta dia.

5 comments:

ihsan_huhu said...

oo kucing rupenye

=Waniduckie= said...

Asal xde gamba...nak tgkkkkk!

lyanne37 said...

nak tgk kucing!! cute!! =P hehe

KIBA kline said...

mai mai perak!!
haha

zacharias said...

sebab dia dikutip dari hospital sultanah aminah, maka wajarlah nama dia Nur Aminah.. haha..

Tu la, sape ntah ajar dia berak. Agak2 kalau dia dapat anak nanti, dia pandai tak ajar anak dia berak?

Pantun 2 kerat:

Pinjam kereta ke Perak,
Jom gi berak