pengikut para buang masa

Wednesday, November 17, 2010

lama kan? lama kan? kan kan?

mula nk letak tajuk "lame kan? " but then takut korang ter-spell Lame = kuno instead lama.

wateverlah. btw, sempena hari raya haji, nk update laks
walhal esok ade paper. geology 102. susah gak la.. tp nk wat camne. buat je la yg terbaik

kat Malaysia, raya hari rabu. so sesape nk wish macam orang gila boleh..

camni "SELAMAT HARI RABUUUUUU!.. eh RAYA LA!!"
agak lame la. tapi nk buat camne, benda skali skala. so dimaafkan

sbnrnya lame tu bukanla lame pon, ala2 Glee. lame tapi boleh layan

oh, tapi yg syok pasal harini, pagi2 ktrg pegi solat raya,
then ada la sorang kawan ni "lepas ni gerak McD baru for breakfast, free? yes!"
kawan 2 pon sms sume org ckp ade makan free kat McD
kawan 3 4 5 dan lain lain yg menerima sms : okay lepas ni kita pegi McD ada open house

aku macam biasalah, xnk kasi duit kat McD, tapi bila dgr free, mula2 iman tu ter ganggu la jugak
tapi dapat kawal lagi. alhamdulillah

tapi yg syok nyer, antara kawan 3 4 5 dan lain lain. ade la assumption kluar dari soalan "siapa buar open house?"

ada yg ckp : owner mcd tu buat
ada yg ckp : jom gerak skgr, diorang nk buat headcount
ada yg ckp : ada student curtin nk belanja sume
(sbb before2 ni ada budak african yg kaye bin raye yg sponsor sume mkan kat kedai utk buka puasa etc... heh, time time ni baru korang hargai diorang.. xpe xpe. aku pon camtu gak)

sadly.. XADA PUN MAKAN2 KAT MCD. huahauhauha
kawan 1 : mana ada free..
dan kawan 2 telah dipersalahkan kerana menipu semua org. kesian kesian kes kes

the best part yg dgr assumptions tu. lawak jer. sume stock memandai je buat conclusion. ahaha

okay la. nk tido. ada masa update lagi (cakap macam busy gila, walhal ada je masa, time time study nk exam baru nk update. gedik gila)

btw, tadi aku mangat bawak pisau etc utk proses2 melapah, skali, mesjid sini xde buat ala2 kerja sama camtu.. sedih sedih


2 comments:

lyanne37 said...

masjid kat sini hantar korban pg Indonesia..

husna afifi said...

ayah x bg tgk Glee..ayah ckp bahasa dia x bagus..sekian maklumat dr saya..terima kasih