pengikut para buang masa

Monday, August 23, 2010

sticky key

salam, tgh dok syok2 pkir nk tlis ape, terkejut sbb rpe2 nya da tekan shift 5 kali, dia kluar sticky key... haaa! mesti tgh cuba la tu kan? sila2. xsalah pun

btw, ade la sorang member ni, dia ckp dia terasa sbb member dia yg used-to-be-menempel-all-the-time skang pegi mana2 x ajk da.. frankly speaking, thats life :D nti klau xde org camtu, xceria pulak hari esoknya

oh, baby2 macam mana? uncle bukan xnk call, tapi xde kedit nk call.. lgpon call korang, korang bukan reti cakap pun, nti x pasal2 kita cakap bahasa "wu ak wu ak ik ik ekek"

makin byk puasa, makin besar lak perut, "this is ramadhan brother.. ramadhan" barkat tu ade kat mana2, jalan sket... barkat, jalan sket lg... barkat... mane x besar perut, barkat2 terkumpul.. ala2 snowball effect

oh, da 13 ramadhan.. besday aku da dekat.. hehehe 20 ramadhan.. sape nk banjer? nti kita buat list k :)

selamat sungkei

4 comments:

ihsan_huhu said...

haa barakah tuh

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

oohh.

*_* said...

mmg tabik r bleh buncitkn perut. tabik2

husna afifi said...

wei
blik smnnjug bile?

miskol je, nnt akak kol blik
haahah