pengikut para buang masa

Sunday, May 9, 2010

gaya hidup sihat

mgu ni byk bersukan compare to last week. maybe sbb byk kerja

dan skang ni kat curtin village ade trend "derr" "ade?!" dan beberapa perkataan lain.

bukti kuatnya pengaruh TV terhadap kanak2.

hmm. semoga aku dijauhkan dari trend tidak sihat ini :)

and skang gak budak2 sini sedang mangat buat formspring.com

buat account utk ditanya org dgn soalan spti :

"hye awak single?"
"hye awak gay ker?"
"hye, awak comel la tapi bla bla bla"
"hye, awak ke sy lg pandai?"

selamat ber formspring la kepada semua formspringer. fesbuk ni pon da menjadi salah satu "masa seluar dalam lelaki" (time spender)

aritu join usrah, usrah ni syiok, xde baur2 asabiah (paham2 sndri)
kat tepi tasik yg ada buaya kat curtin tu. pergh, usrah ber-thrill
pastu mkan roti n sardin n keropok2. terbaik lah!

da da

salam

4 comments:

ihsan_huhu said...

usrah yg cemerlang dan berjaya dalah usrah yg ada makan2 free

*_* said...

oh yeahh

lyanne37 said...

best eh usrah tepi tasik =P.. nyaman je.. tp mmg thrill la takut2 buaya dtg.. hehe

husna afifi said...

bab makan yg best pun kan